onsdag 6 januari 2016

Ge en gåva

Acts of Love har ett barnhem, men som pga ekonomiska skäl inte är igång för tillfället. Vi har fått ett bidrag till barnhemmet som vi kommer att använda till att ha daghemsverksamhet. Måndagar och torsdagar kommer 15 barn få komma till daghemmet efter skolan och äta middag och bara umgås och leka i ett par timmar. Ge dem en frizon. En zon där de för några timmar kan glömma deras verklighet och bara leka och umgås och vara det de faktiskt är; barn. Att få leka för dem är stort, det är något de sällan gör. Och gör de det så är det med stenar och ett däck som sitter på en pinne som de springer runt med. Jag vill att det ska finnas mycket för dem att göra och leka med när de kommer till daghemmet. 

Så som barnhemmet är utrustat just nu finns det lite lego, papper och pennor. Ett block och en penna är en självklarhet för oss men det är det inte för dem. De flesta här har aldrig ägt något sådant. Att köpa ett block och en penna här kostar mindre än 10 kr. Något som jag vet att de allra flesta av oss har råd att avvara. Min önskan är att köpa in spel, leksaker, pyssel, fotboll och andra saker för dem att leka med utomhus. 

Vill du vara med och ge dem ovärdeliga stunder som de sent kommer glömma och visa att de har ett värde, så skänk en summa. Stor som liten. Swisha till 076-5556270. Har du inte swish, skicka ett pm så får du mitt kontonummer. 

Tillsammans kan vi göra skillnad❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar